VEIKKAUSVIHJEET

Hyvät veikkausvihjeet ovat jokaiselle vedonlyöjälle arvokas työkalu, kunhan ne vain osaa hyödyntää oikealla tavalla ja ennen kaikkea vedonlyöjä tunnistaa ne parhaat ilmaiset vetovihjeet; nykypäivänä internetin ihmeellinen maailma tarjoaa roppakaupalla veikkausvihjeitä tarjoavia sivustoja ja niiden joukkoon mahtuu yllättävän paljon niitä sivustoja, joissa homma ei ole niin sanotusti hanskassa.

Parhaiden veikkausvihjeiden tunnistaminen on kuitenkin onneksi varsin helppoa. Jos olet esimerkiksi aloitteleva vedonlyöjä, tai olet muuttamassa vedonlyöntiharrastustasi niin kutsutusta hupipelaamisesta voitolliseen vedonlyöntiin, huonon vihjeen tunnistaa siitä, että tarjolla on tietoa, jonka sinäkin olet kyennyt onkimaan täysin omatoimisesti.

Toisin sanoen parhaiden veikkausvihjeiden pointtina on tarjota pelaajalle jotain uutta informaatiota. Yleisesti ottaen tuo informaatiota on sellaisten yksityiskohtaisten asioiden huomioimista tulevasta ottelusta tai urheilutapahtumasta, mitkä vaativat äärimmäisen tarkkaa lajin tai liigan seuraamista. Ne ovat siis asioita, jotka eivät paljastu suoraan tilastoista, vaan perustuvat vihjaajan omiin huomioihin kohteeseen liittyen.

Mikäli haluat maistiaisen parhaista vihjeistä, suosittelemme katsomaan meidän Vakiovihjeet, jotka ovat oikeiden asiantuntijoiden kirjoittamia.

MITÄ VOITOLLINEN VEIKKAAMINEN VAATII?

Jokainen meistä osaa lyödä vetoa, sillä se on hyvin yksinkertaista. Sinä vain valitset kohteen, jota haluat pelata, ja sen jälkeen päätät panoksen, jolla tuota kohdetta lähdet pelaamaan.

Voitollinen vedonlyönti sen sijaan ei ole missään nimessä yhtä yksinkertaista, vaan se vaatii kovaa työtä ja ennen kaikkea pitkäjänteisyyttä. Se vaatii pelikassan hallintaa eli sitä, ettet koskaan pelaa liian isoilla prosentuaalisella osuudella pelikassastasi. Se vaatii ylikertoimien löytämistä ja kaavan hallintaa, jolla nämä ylikertoimet löydetään. Se vaatii markkinoiden parhaiden kertoimien hyödyntämistä sekä omaa kirjanpitoa kohteista, joita pelaat ja jotka ovat voittavia.

Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet voivat hyvinkin opastaa sinut oikealle polulle eli sen voitollisen vedonlyönnin pariin. Sen lisäksi, että ne tarjoavat korkeimmat kertoimet, parhaat vedonlyöntibonukset ja luonnollisesti sen tärkeän tiedon kohteesta, ne myös kertovat sinulle asioita, jotka voitolliseen vedonlyöntiin liittyvät. Vaikka siis et vielä löisi vetoa, tai hyödyntäisi vihjeitä, niitä parhaita veikkausvihjeitä kannattaa joka tapauksessa lukea ja seurata oppiaksesi asioista.

PARHAAT ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET PYRKIVÄT PÄIHITTÄMÄÄN BOOKERIT

Kuten edellä tuli mainittua, yksi tärkeimmistä seikoista voitollisessa vedonlyönnissä on ylikertoimien löytäminen.

Homma toimii käytännössä ottaen siten veikkausvihjeiden kohdalla, että vihjaaja laskee omaan yksityiskohtaiseen tietoonsa perustuen todennäköisyyden valitsemalleen kohteelle eli esimerkiksi Kärppien kotivoitolle Ilveksestä. Jos todennäköisyys on esimerkiksi Moneyline-kohteessa, jossa ei siis tunneta tasapeliä, 68 prosenttia, tämän jälkeen vihjaaja käyttää käänteislukua. Tuo 61% todennäköisyys muutetaan toisin sanoen desimaaleiksi ja suoritetaan jakolasku 1/0,61=1,64. Tällöin vihjaaja on saanut käsiinsä niin sanotun rajakertoimen.

Rajakerroin tarkoittaa käytännön osalta sitä, että kaikki yli 1,64:n kertoimet Kärppien kotivoitolle Ilveksestä ovat ylikertoimia. Niitä siis kannattaa pelata, jos sellaisia tulee vastaan. Ja, jos sellaisia tulee vastaan, ja kohde myös osuu, on vihjaaja käytännössä ottaen päihittänyt vedonlyöntisivuston kertoimien laskijat; parhaat ilmaiset veikkausvihjeet – niissä on siis tästä kysymys.

Se, että pelaaja itse kykenee muodostamaan mahdollisimman tarkan todennäköisyyden valitun kohteen toteutumiselle, vaatii siis sitä tietotaitoa kyseisestä sarjasta ja erittäin paljon sellaista. Siksi vedonlyöjille suositellaan sitä, että he löisivät ennen kaikkea vetoa itselleen todella tutuista sarjoista – toki myös veikkausvihjeitä voi hyödyntää ja koittaa ratsastaa niillä, samalla kehittäen omaa osaamistaan ja kasvattaen tietotaitoaan.

MILLAISIA OVAT AMMATTILAISTEN VEIKKAUSVIHJEET?

Ammattilaisten veikkausvihjeet erottuvat joukosta hyvin nopeasti. Niistä paistaa läpi aito asiantuntemus, ja niitä lukiessa – tai kuunnellessa – sitä huomaa hyvin nopeasti, että vihjeen laatinut henkilö todella tietää, mistä hän puhuu. Ne tarjoavat informaatiota, joita tavallinen vihjaaja ei ole osannut ottaa huomioon, eivätkä ne perustuu pelkästään kaikkien saatavilla oleviin tilastoihin.

Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet ovat siis ammattilaisten laatimia, ja ne tarjoavat itse asiassa myös paljon muuta kuin vain sen itse ammattilaisen laatiman vihjeen jostain kohteesta. Niitä varten on tehty esimerkiksi kerroinvertailu, sillä markkinatopin eli parhaan tarjolla olevan kertoimen hyödyntäminen on äärimmäisen tärkeä osa voitollista vedonlyöntiä.

Ja sitten oma lukunsa ovat ne parhaat vedonlyöntibonukset, joita ei suinkaan kannata kaihtaa, vaan niistä tulee ottaa kaikki ilo irti. Niillä nimittäin pelikassan kasvattaminen ja siten käsiksi pääseminen suurempiin voittoihin tapahtuu huomattavasti nopeammin kuin ilman niitä; parhaassa tapauksessa voit voittaa parhailla vedonlyöntibonuksilla huomattavia summia rahaa. Ja nämä parhaat bonukset löytyvät sivustoilta, jotka tarjoavat parhaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet – kuten Penkkiurheilija.com -sivustolta.

VÄLTÄ HEIKKOLAATUISIA VEIKKAUSVIHJEITÄ, ÄLÄ ANNA NIIDEN SEKOITTAA PÄÄTÄSI

Niiden parhaiden veikkausvihjeiden löytäminen saattaa viedä jonkin verran aikaa, sillä nykypäivänä veikkausvihjeitä on tarjolla todella paljon. Toisaalta voitollisessa vedonlyönnissä on nimenomaan kyse maltista, pitkäjänteisyydestä ja työn tekemisestä sen eteen, ja koska parhaat ilmaiset veikkausvihjeet ovat oiva työkalu voitollisessa vedonlyönnissä, tuo vaiva niiden löytämisen eteen kannattaa tehdä.

Kuten todettua, vedonlyöntivihjeitä on siis tarjolla pilvin pimein, ja silloin mukaan mahtuu niitä heikkolaatuisia vihjeitä. Tällaisten vihjeiden tunnistaminen onkin hyvin tärkeää, koska ne saattavat johdattaa sinut täysin väärille urille, laittaa pääsi sekaisin ja siten sotkea suunnitelmasi voitollisesta vedonlyönnistä.

Onneksi ne parhaat veikkausvihjeet ja heikot vihjeet ovat nopeasti tunnistettavissa ja erotettavissa toisistaan, joten esimerkiksi aloittelevan vedonlyöjän ei tarvitse ottaa sen suurempaa stressiä siitä, mahtaako ne erottaa toisistaan.

HYÖDYNNÄ USEAMPI KUIN YKSI VEDONLYÖNTISIVUSTO

Olemme jo käsitelleet tässä artikkelissa sekä kerrointen että vedonlyöntibonusten merkitystä – ovathan ne kriittinen osa sitä voitollista vedonlyöntiä.

Luonnollisestikin ne parhaat kertoimet eivät suinkaan aina löydy yhdeltä ja samalta bookerilta, joten siksi vedonlyöjällä kannattaa olla pelitilejä useille eri vedonlyöntisivustoille. Sitä kautta ne markkinatopit eli parhaat kertoimet pääsee hyödyntämään aina ja siten ottamaan ne maksimivoitot jokaisesta lyömästään vedosta.

Markkinatoppien hyödyntäminen ei ole kuitenkaan ainoa syy pelitilin omistamiseen useammalla kuin yhdellä vedonlyöntisivustolla, vaan yhtälailla tärkeää ovat ne vedonlyöntibonukset. Parhaat vedonlyöntibonukset ja kasinobonukset ovat nimittäin helposti kierrätettävissä ja sitten liitettävissä osaksi sinun pelikassaasi. Tätä kautta pääset puolestaan nopeammin pelaamaan isommilla panoksilla ja siten voittamaan enemmän rahaa vedoillasi.

Voitollisessa vedonlyönnissä on siis ennen kaikkea kyse voittojen maksimoimisesta jokaisella mahdollisella tavalla. Siksi useamman kuin yhden vedonlyöntisivuston eli bookerin hyödyntäminen on ensiarvoisen tärkeää ihan jokaisella vedonlyöjälle.

Ja, jos olet aloitteleva vedonlyöjä, sinulla on aihetta juhlaan: koska nykypäivänä bookereita on niin paljon, sen myötä myös niiden keskinäinen kilpailu on hurjaa. Ja, kun keskinäinen kilpailu on hurjaa, asiakkaista kamppaillaan monin eri keinoin ja yksi keino ovat vedonlyöntibonukset. Tämä on totta kai pelaajalle pelkästään positiivinen asia, ja sen myötä tarjolla on paljon erinomaisia vedonlyöntibonuksia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ TUNNISTAN AMMATTILAISTEN LAATIMAT VEIKKAUSVIHJEET?

Ammattilaisten laatimat veikkausvihjeet on tunnistettavissa useammasta kuin vain yhdestä elementistä. Se kaikkein tärkein määrittävä tekijä on kuitenkin asiantuntemus: ammattilainen osaa tarjota sinulle vihjeissään tietoa omaan kokemukseensa perustuen, mitä ei muualta ole saatavilla.

Ammattilaisten laatimista veikkausvihjeistä ei tarvitse kuitenkaan välttämättä maksaa, sillä asiansa osaavat asiantuntijat ovat laatimassa ne markkinoiden parhaat ilmaiset vetovihjeet.

MIKSI KERROINVERTAILU ON NIIN TÄRKEÄÄ VEDONLYÖNNISSÄ?

Voittojen maksimointi on oleellinen osa voitollista vedonlyöntiä. Asiaa voi oikeastaan tarkastella näin: jos saat valita, otatko vastaan 100 000 € vai 115 000 €, jokainen meistä valitsee tuon jälkimmäisen eli suuremman vaihtoehdon.

Jos siis mietit, että lyöt aina markkinoiden parhaalla kertoimella tai vaihtoehtoisesti keskinkertaisella kertoimella, etenkin pitkässä juoksussa se näkyy todella isosti siinä, paljonko niillä vedoillasi tulee rahaa.

MITEN LÖYDÄN PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET?

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat tärkeä elementti voitollisessa vedonlyönnissä, sillä useiden tällaisten bonusten hyödyntäminen tarjoaa sinulle parhaimmillaan todella lennokkaan lähdön vedonlyöntisi osalta.

Nämä parhaat bonukset löytyvät suoraan silmiesi edestä eli Penkkiurheilija.com on listannut suomalaisille vedonlyöjille ne kaikki parhaimmat bonukset ja ne pääset hyödyntämään vedonlyöntilistojemme kautta.

Jääkiekon MM-kisat 2023 Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma