PELIVIHJEET

Pelivihjeet eivät ole automaattisesti mikään oikotie onneen, sillä aivan kuten missä tahansa muussakin asiassa, markkinoille mahtuu kaikennäköisiä pelivihjeitä ja vihjeiden laatijoita. Pelivihjeiden maksullisuus ei sekään takaa itsessään vielä mitään, vaan pahimmassa tapauksessa vain menetät turhaan rahaa maksamalla jostain tarjolla olevasta vihjepalvelusta.

Parhaiden pelivihjeiden löytäminen vaatiikin hieman työtä. Sinun kannattaa katsastaa erilaiset vihjepalvelut, seurailla heidän edesottamuksiaan, ja kun sitten löydät aidosti laadukkaat pelivihjeet tarjoavan sivuston sekä vihjaajan, kannattaa ihan aidosti hyödyntää sitä työkaluna.

Parhaat ilmaiset vetovihjeet tarjoavat myös muita merkittäviä asioita, jotka ovat oleellinen osa voitollista vedonlyöntiä. Tällaisia ovat esimerkiksi markkinatopit eli toisin sanoen vihjaaja on tehnyt kerroinvertailun ja poiminut vihjeensä yhteyteen ne parhaat kertoimet, jotka ovat tarjolla. Toinen konkreettinen ja kirjaimellisesti rahanarvoinen esimerkki ovat parhaat vedonlyöntibonukset, joilla voi saada mukavan lentävän lähdön siihen pelikassan kasvattamiseen, ja siten nopeamman pääsyn suurempien voittojen pariin.

Näistä vedonlyöntibonuksista puheen ollen, Penkkiurheilija.com tarjoaakin kaikille suomalaisille vedonlyöjille nimenomaan ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset; lisäksi olemme keskittyneet isoilta osin nimenomaan EU-lisenssit omaaviin vedonlyöntisivustoihin, sillä ne takaavat suomalaisille vedonlyöjille verovapaat voitot.

MITÄ AIEMMIN OLET LIIKENTEESSÄ, SITÄ KORKEAMMAT KERTOIMET VOIT LÖYTÄÄ

Otetaanpa tähän esimerkkinä seuraavana yönä pelattava NHL-ottelu. Jos suuntaat peliä edeltävänä aamuna katsastamaan millaisia kertoimia on tarjolla, saatat löytää todella maukkaan kertoimen. Tästä syystä monet vedonlyöjät lähtevätkin lyömään vetoa jo heti aamulla, mutta se pitää sisällään myös riskejä: on nimittäin niin, että kyseisestä ottelusta saattaa tulla todella konkreettista informaatiota myöhemmin päivän aikana, mikä sitten vaikuttaa ottelun ennakkoasetelmiin.

Toisaalta, jos odotat liian myöhäälle, kertoimet saattavat pudota jopa merkittävästi – etenkin hieman pienempien sarjojen kohdalla. Kun vedonlyöjät alkavat betsaamaan ottelua, silloin myös vedonlyöntimarkkina reagoi tähän asiaan ja kertoimet saattavat lähteä elämään voimakkaasti.

Edellä mainituista syistä johtuen sinun onkin tärkeää tuntea laji ja betsaamasi sarja erinomaisesti eli toisin sanoen seurata sarjan tapahtumia sekä itse pelejä todella ahkerasti. Tällöin voit lyödä aikaisessa vaiheessa omaan harkintaasi perustuvan vedon, joka on aidosti perusteltavissa. Toki voi olla, että silloin pelivihjeet jää hyödyntämättä, koska niitä ei ole välttämättä vielä aamuvarhaisella tarjolla, koska kaikkea oleellista informaatiotakaan ei ole välttämättä vielä ulkona.

Lyhyesti ja ytimekkäästi voidaan kuitenkin todeta, että kaikkein korkeimmat kertoimet ovat usein löydettävissä siinä vaiheessa, kun muut vedonlyöjät eivät ole vielä alkaneet iskeä betsejään sisään. Toki taas muiden vedonlyöjien pelivalinnat saattavat heilauttaa kertoimia sinun mieleiseen suuntaan, joten kyseessä on hieman kaksiteräinen miekka. Ja esimerkiksi yhden tähtipelaajan myöhäinen sivuunjäänti ottelusta tarkoittaa suurempaa vastuuta jollekin toiselle pelaajalle ja sen ansiosta mahdollisesti todella herkullista löytöä kyseisen ottelun pelaajakohtaisista kohteista.

PIENEMPIEN SARJOJEN MARKKINATOPIT HOUKUTTELEVAT

Kun mietitään esimerkiksi koripallosarja NBA:ta, joka on äärimmäisen suosittu ja seurattu sarja, on sinne yleisesti ottaen vaikeampi löytää todellisia herkkukertoimia. Tämä perustuu ennen kaikkea siihen, että vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien laskijat tietävät, mitä he tekevät ja sarja tiedetään läpikotaisin. Näissä huippusuosituissa sarjoissa liikkuu myös ylivoimaisesti eniten niitä vedonlyöjien rahoja, joten niissä kasinot joko voittavat rahaa tai tekevät tappiota.

Edellä mainitusta johtuen onkin kertakaikkisen erinomainen asia, mikäli sinun osaamisalaasi kuuluu jokin sarja tai ennen kaikkea liiga, joka ei ole varsinaisesti mikään suuri ja suosittu sarja. Siellä nimittäin pelivaihto on huomattavasti maltillisempaa, vedonlyöntiyhtiöiden tietotaito ei ole välttämättä ihan sitä parasta A-luokkaa ja betsaajia on vähemmän: tämä yhtälö saattaa johtaa todella herkullisiin kerroinlöytöihin.

Parhaat ilmaiset pelivihjeet, tai paremminkin niitä tarjoavat vihjepalvelut, omaavat usein laajasti tietoa eri sarjoista ja lajeista – myös niistä pienemmistä. Mikäli törmäät laadukkaaseen vihjaajaan jonkin pienemmän sarjan osalta, mistä itsekin kenties tiedät paljon, tällöin luvassa voi olla todella herkullisia markkinatoppeja kerrointen osalta; kaikkihan me yritämme niitä ylikertoimia löytää.

Ainoa negatiivinen puoli näissä pienemmissä lajeissa ja liigoissa on se, että niissä panosrajat tulevat nopeammin vastaan kuin suosituissa sarjoissa, mutta se on loppujen lopuksi vain pieni miinus.

PARHAAT ILMAISET PELIVIHJEET JA NIIDEN PEESAAMINEN

Yleisesti ottaen suosituksena aloitteleville vedonlyöjille toimii se, että heidän kannattaisi keskittää voimavaransa niihin lajeihin ja sarjoihin, jotka he tuntevat läpikotaisin. Toisaalta aina tällaista mahdollisuutta ei ole eli joku on saattanut esimerkiksi innostua urheilun seuraamisesta ja vedonlyönnistä vasta hiljattain, jolloin mitään kattavaa tietopankkia ei löydy sieltä pääkopasta.

Parhaat ilmaiset pelivihjeet ovatkin tässä kohtaa erinomainen työkalu. Ensinnäkin voit seurailla ja lukea tällaisia pelivihjeitä, jolloin oma tietotaitosi sekä lajeista että vedonlyönnistä kasvaa, ja toisekseen voit peesata näitä vihjeitä; kun olet löytänyt asiansa osaavan vihjepalvelun ja pelivihjaajan, voit ihan oikeasti tehdä peesaamalla hänen vetojaan rahaa.

Mikäli lähdet peesailemaan pelivihjeitä, tällöin kannattaa toimia myös vihjaajan laatimien panossuositusten mukaisesti. Yksikään vedonlyöjä ei ole nimittäin virheetön eli toisin sanoen myös erinomaiselle pelivihjeiden laatijalle tulee niitä ylä- ja alamäkiä; jos siis lähdet sooloilemaan panostusten suhteen, ja vihjaajalle tulee hieman heikompi putki, on pelikassasi saattanut huveta hyvin äkkiä nolliin.

PELIVIHJEET ILMAN PERUSTELUJA – KANNATTAAKO NIITÄ PELATA?

Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tulee tasaisin väliajoin vastaan vihjeitä, jotka kulkevat jotakuinkin tällaisessa muodossa:

West Ham +0,5 @ 2,30. NordicBet – 54%. Panossuositus 7/10.

Onko siis tuollaista ilman perusteluja vastaan kävelevää pelivihjettä mitään järkeä lähteä hyödyntämään?

Mitään absoluuttista totuutta edellä esitettyyn kysymykseen ei ole olemassa, mutta mikäli törmäät tällaiseen vihjeeseen, kyseessä voi olla aidosti laadukas pelivihje. Sinun tulee kuitenkin tietää, että kyseessä on laadukas vihjepalvelu tai laadukas vihjaaja tällaiseen pelivihjeeseen tarttuessasi, sillä silloin perustelut eivät ole mikään välttämätön pakko.

Ja itse asiassa monesti vastaan saattaakin tulla jotain sellaista informaatiota, esimerkiksi hieman ennen ottelun alkua, jonka myötä jonkin kohteen pelaaminen tietyllä kertoimella on kannattavaa. Tällöin minkään pitkän vihjeen laatimiseen ei ole aikaa, ja kaikkein yksinkertaisinta onkin lykätä vihje ilman perusteluita nopeasti betsaajien silmien eteen.

Tärkein nyrkkisääntö on kuitenkin se, että tällaiset pelivihjeet kannattaa hyödyntää pääasiallisesti vain silloin, kun tiedät satavarmasti, että pelivihje tulee asiansa osaavalta taholta.

MAKSULLINEN PELIVIHJE EI OLE AUTOMAATTINEN OIKOTIE ONNEEN

Kysymys siitä, kannattaako pelivihjeistä maksaa eli toisin sanoen käyttää maksullisia pelivihjeitä, on eräänlainen ikuisuuskysymys. Tähän ei siis ole olemassa mitään yksinkertaista vastausta, joka pätee jokaiseen tapaukseen, vaan nimenomaan asia ratkeaa tapauskohtaisesti.

Maksulliset pelivihjeet voivat siis olla todella laadukkaita, jolloin niiden tilaaminen ei ole mikään jättimäinen riski. Pelivihjeiden maksullisuus ei kuitenkaan itsessään takaa yhtään mitään eli maksullinen pelivihjepalvelu voi olla myös huono, jolloin hukkaat vain arvokasta valuuttaa pelikassastasi.

Meidän näkemyksemme mukaan parhaat ilmaiset pelivihjeet riittävät enemmän kuin hyvin, sillä ne on asiansa osaavien ammattilaisten laatimia. Sinun ei siis kannata välttämättä lähteä turhaan laihduttamaan sitä pelikassaasi maksamalla vihjeistä, kun tarjolla on myös kertakaikkisen erinomaisia ilmaisia pelivihjeitä; jokainen toimikoot kuitenkin oman harkintansa mukaisesti.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ TUNNISTAA PARHAAT ILMAISET PELIVIHJEET?

Parhaat ilmaiset pelivihjeet erottuvat joukosta sillä asiantuntevuudellaan. Laadukas vihje sisältää aidosti asiasta tietävän vihjaajan yksityiskohtaista tietoa betsattavasta ja vihjattavasta kohteesta, eikä vain kaikkien saatavilla oleviin tilastoihin ja kokoonpanouutisiin perustuvaa mutuilua.

Toki tilastojen ja kokoonpanouutisten huomiointi on tärkeää, mutta laadukas pelivihje ei koostu yksinomaan näistä asioista.

Parhaat ilmaiset vihjeet tunnistaa myös siitä, että siellä ei haeta mitään monen kohteen rekkaa erittäin pienillä kertoimilla, vaan ennen kaikkea ylikertoimen tarjoavia single-kohteita.

KANNATTAAKO PELIVIHJEISTÄ MAKSAA?

Tämä on joissain määrin makuasia. Nykypäivänä parhaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet ovat niin laadukkaita, ettei vihjeistä maksaminen ole välttämättä järkevää, mutta toisaalta olemassa on myös hyviä maksullisia vihjepalveluja.

Se kannattaa kuitenkin muistaa, ettei maksullisuus vihjeissä tarkoita automaattisesti sitä, että vihjeet ovat laadukkaita.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT KERTOIMET?

Jos et mitään muuta hyödynnä niistä laadukkaista pelivihjeistä, niin parhaat kertoimet kannattaa hyödyntää, koska silloin otat kaiken irti siitä valitsemastasi kohteesta.

Parhaiden ilmaisten pelivihjeiden kohdalla on siis tehty aina kerroinvertailu ja sitä kautta etsitty se paras tarjolla oleva kerroin pelivalinnalle eli markkinatoppi.

Jääkiekon MM-kisat 2023 Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma